Påmelding

Påmeldingen til Låsesmedtreff er nå avsluttet – ta gjerne kontakt med Foreningen Norske Låsesmeder v/Anne Line hvis du har spørsmål, post@nl-lasesmed.no

Påmeldingsfrist 21. februar

Vær oppmerksom på følgende:

Når man har gjort første del av gruppebestillingen som gjelder hotellrom og mottatt en foreløpig bekreftelse på dette, må man for å bekrefte bestillingen, inn på linken i bekreftelsen innen 24 timer for at bestillingen skal være gyldig/ikke miste rommene.

Det er også på den linken man bestiller kurs, ekstra måltider samt legger inn epost og mobilnummer på hver og en av deltakerne man har meldt på.

Bekreftelser

Du får en automatisk bekreftelse på e-post etter registreringen med bekreftelse på hotellreservasjon og kursønsker. Endelig bekreftelse på kurs får du fra Anne Line i løpet av april og først til mølla prinsippet gjelder fremdeles. Det er fullt mulig å stå på venteliste hvis ønsket kurs eller hotell er fullbooket – ta kontakt med Anne Line på 918 07 279 eller post@nl-lasesmed.no

Gruppepåmelding

Det må registreres en gruppekontakt for bestillingen. Hvis gruppekontakt ikke skal delta på arrangementet, krysser man av for det og registrerer inn kontaktinformasjon og fakturaadresse.

Hvis gruppekontakt skal delta på arrangementet, registreres vedkommende som gruppemedlem nr. 1.

På grunn av loven om oppbevaring av personopplysninger (GDPR), må det fylles ut et påmeldingsskjema pr. deltaker. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på lasesmed@gyro.no

Skal du dele rom med annen deltager?

Avtal med annen deltager før du melder deg på, hvis du skal dele hotellrom med vedkommende.  Avtal hvem av dere som skal stå som selve bestiller av rommet. Den som ikke står som bestiller av rom, skal kun oppgi navnet på annen deltager som de deler rom med ved bestilling, ikke bestille selve rommet.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på lasesmed@gyro.no

Påmelding og hotell til LEDSAGER

Dersom du skal melde på en ledsager som kommer senere enn deg slik at du kun har behov for dobbeltrom f.eks. fra fredag til søndag, ber vi deg vennligst skrive en kommentar om dette i hotell-kommentarfeltet når du bestiller hotellrom. Dette vil så bli korrigert/endret av Gyro Conference og du vil få tilsendt en egen bekreftelse på e-post.

VIKTIG INFORMASJON

Spørsmål i forbindelse med

  • Kurs
  • Låsesmedtreff
  • Ledsagerprogram

Kontakt Anne Line på tlf: 918 07 279 eller e-post post@nl-lasesmed.no

Spørsmål vedrørende

  • Din registrering
  • Hotell booking
  • Måltider

Kontakt Gyro Conference på tlf: 61 28 73 20, eller e-post: lasesmed@gyro.no

Ønsker du å avtale fakturering av «extras»: ekstra måltider/drikke

Kontakt Scandic Lillehammer Hotel v/Hanne Øvrebø
E-post: hanne.ovrebo@scandichotels.com

For utstillere: 

Kontakt Reklameconsult på tlf: 31 28 08 10, eller e-post: rc@rc-as.no

Dersom du skulle ønske å endre påmeldingen etter at du har fått den foreløpige bekreftelsen på din registrering, send en e-post til lasesmed@gyro.no og forklar hvilke endringer du ønsker å gjøre.