Påmelding

Påmelding

PÅMELDINGSFRISTEN ER 1. NOVEMBER 2019

Kurs og hotell fylles opp fortløpende fra 1.oktober

Bekreftelser
Du får en automatisk bekreftelse på e-post etter registreringen med bekreftelse på hotellreservasjon og kursønsker. Endelig bekreftelse på kurs får du fra Anne Line i løpet av november/desember og først til mølla prinsippet gjelder fremdeles. Det er fullt mulig å stå på venteliste hvis ønsket kurs er fullbooket – ta kontakt med Anne Line på 91807279 eller post@nl-lasesmed.no

Gruppepåmelding
Det må registreres en gruppekontakt for bestillingen. Hvis gruppekontakt ikke skal delta på arrangementet, kysser man av for det og registrerer inn kontaktinformasjon og fakturaadresse.

Hvis gruppekontakt skal delta på arrangementet, registreres vedkommende som gruppemedlem nr. 1.

På grunn av loven om oppbevaring av personopplysninger (GDPR), må det fylles ut et påmeldingsskjema pr. deltaker. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på lasesmed@gyro.no

Skal du dele rom med annen deltager?
Avtal med annen deltager før du melder deg på, hvis du skal dele hotellrom med vedkommende.  Avtal hvem av dere som skal stå som selve bestiller av rommet. Den som ikke står som bestiller av rom, skal kun oppgi navnet på annen deltager som de deler rom med ved bestilling, ikke bestille selve rommet.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på lasesmed@gyro.no

 

Påmelding og hotell til LEDSAGER
Dersom du skal melde på en ledsager som kommer senere enn deg slik at du kun har behov for dobbeltrom f.eks. fra fredag til søndag, ber vi deg vennligst skrive en kommentar om dette i hotell-kommentarfeltet når du bestiller hotellrom. Dette vil så bli korrigert/endret av Gyro Conference og du vil få tilsendt en egen bekreftelse på e-post.

VIKTIG INFORMASJON
Spørsmål i forbindelse med
1. Kurs
2. Låsesmedtreff
3. Ledsagerprogram
Kontakt Anne Line på tlf: 91 80 72 79 eller e-post post@nl-lasesmed.no

Spørsmål vedrørende 
1. Din registrering
2. Hotell booking
2. Måltider
Kontakt Gyro Conference på tlf: 61 28 73 20, eller e-post: lasesmed@gyro.no

Ekstra bestilling av utstyr til messe: 
Kontakt Lillehammer Hotel v/Hanne Øvrebø
Tlf: 61 28 60 09 eller e-post: hanne.ovrebo@scandichotels.com

For utstillere: 
Kontakt Reklameconsult på tlf: 31 28 08 10, eller e-post: rc@rc-as.no

Dersom du skulle ønske å endre påmeldingen etter at du har fått den foreløpige bekreftelsen på din registrering, send en e-post til lasesmed@gyro.no og forklar hvilke endringer du ønsker å gjøre.