Hotell

Hotell

Velg mellom disse hotellene

SCANDIC LILLEHAMMER HOTELL

Hotellet har 303 rom, svømmebasseng og trimrom.

  • 600 m fra gågaten i Lillehammer
  • 450 m fra Maihaugen Museum og Lillehammer Olympiapark
  • 900 m fra togstasjonen i Lillehammer
  • 134 km fra Oslo Flyplass Gardermoen
  • 176 km fra Oslo
  • 357 km fra Trondheim
  • 15 km fra Hafjell

Toget tar ca 1 time og 40 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Lillehammer stasjon. For togtider og bestilling av togbilletter, besøk VY sine nettsider www.vy.no

Veibeskrivelse: Følg E6 til Lillehammer, ta av ved Strandtorget. Følg skiltene til Maihaugen. Ved ankomst Maihaugen, kjør rett frem og ta 2. veg til høyre. Hotellet ligger 100 m opp i bakken på venstre side. Det er skiltet til “Scandic Lillehammer Hotel”.

BIRKEBEINEREN HOTEL & APARTMENTS

Et rimelig og barnevennlig hotell i Lillehammer

Birkebeineren Hotel & Apartments ligger i rolige omgivelser i Lillehammer Olympiapark, kun få minutters gange fra kongresshotellet Lillehammer Hotel, og med gangavstand til sentrum. Alle rom har TV/telefon, samt bad med dusj/wc.

De luxe-rommene, som er dobbelt så store som de ordinære dobbeltrommene, har i tillegg til dobbeltseng, en egen salonggruppe (der sofaen kan gjøres om til en dobbel sovesofa), kjøleskap og vannkoker.

SCANDIC VICTORIA LILLEHAMMER

Mer sentralt blir det ikke.

Scandic Victoria er et flott utgangspunkt for å nyte aktiviteter og attraksjoner som Lillehammer kan by på.

Scandic Victoria er et hjemmekoselig hotell som er bygget i 1872. Vi har beholdt den eldste delen av hotellet i den gamle stilen for å gjøre hotellet unikt.

Om morningen serveres det frokost på Restaurant Victoriastuen, sammen med deres lokale samarbeidspartner tilbyr de à la carte måltider i en uavhengig restaurant som ligger i samme bygning som hotellet.

Hotellet har konferansekapasitet for opptil 200 personer og er et av de ledende konferansehotellene i Mjøsregionen. Gratis parkering, treningsrom og WiFi er inkludert.

MØLLA HOTELL

Midt i sentrum

Mølla Hotell ligger midt i sentrum av Lillehammer og i nærhet til Maihaugen og en kort biltur til Hunderfossen og Hafjell.

Vi har bestrebet oss på å skape et hotell som kombinerer tradisjon og særpreg med dagens krav til komfort og service. Den 36 meter høye bygningen rommer 58 enkelt, dobbelt og familierom.