Hotell

Hotell

Påmeldingen til Låsesmedtreff er nå avsluttet – ta gjerne kontakt med Foreningen Norske Låsesmeder v/Anne Line hvis du har spørsmål, post@nl-lasesmed.no

SCANDIC LILLEHAMMER HOTEL

Hotellet har 303 rom, svømmebasseng og trimrom.

  • 600 m fra gågaten i Lillehammer
  • 450 m fra Maihaugen Museum og Lillehammer Olympiapark
  • 900 m fra togstasjonen i Lillehammer
  • 134 km fra Oslo Flyplass Gardermoen
  • 176 km fra Oslo
  • 357 km fra Trondheim
  • 15 km fra Hafjell

Toget tar ca 1 time og 40 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Lillehammer stasjon. For togtider og bestilling av togbilletter, besøk VY sine nettsider www.vy.no

Veibeskrivelse: Følg E6 til Lillehammer, ta av ved Strandtorget. Følg skiltene til Maihaugen. Ved ankomst Maihaugen, kjør rett frem og ta 2. veg til høyre. Hotellet ligger 100 m opp i bakken på venstre side. Det er skiltet til «Scandic Lillehammer Hotel».

Kart: Google Maps

BIRKEBEINEREN HOTEL & APARTMENTS

Overnatting i vanlige hotellrom eller i fine leiligheter

Birkebeineren Hotel & Apartments ligger i rolige omgivelser i Lillehammer Olympiapark, kun få minutters gange fra kongresshotellet Lillehammer Hotel, og med gangavstand til sentrum. Alle rom har TV/telefon, samt bad med dusj/wc.

Hver leilighet er på 60 m², og har totalt seks sengeplasser. Leilighetene har to soverom med køyesenger og ett soverom med dobbeltseng samt to bad.

Kart: Google Maps

SCANDIC VICTORIA LILLEHAMMER

Mer sentralt blir det ikke.

Scandic Victoria Lillehammer er sentralt plassert i Lillehammers populære gågate, Storgata, og er det perfekte utgangspunkt for å nyte de mange aktivitetene som Lillehammer har å by på.

Hotellet ble bygget i 1872, men er totalrenovert i 2019. Nytt tilbygg, med 55 nye rom, sto klart i desember 2020. Kommer du med bil er det kort vei til Øya Parkeringshus i Kirkegt. 76, parkering mot avgift.

Kart: Google Maps

CLARION COLLECTION HOTEL HAMMER

Ypperlig og sjarmerende hotell.

Hvis du er ute etter et sjarmerende hotell i Lillehammer, så trenger du ikke lete lenger enn Clarion Collection Hotel Hammer.

Gjester har tilgang til døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og avis mens de bor på Clarion Lillehammer. I tillegg så tilbyr Lillehammer Clarion et treningssenter og en gratis frokost, som kan gjøre turen din til Lillehammer ekstra behagelig. PS: Her finnes det også parkering tilgjengelig for gjestene.

Kart: Google Maps

AKSJEMØLLEN

Midt i hjertet av Lillehammer.

«Et boutique-hotell midt i hjertet av Lillehammer – nyoppusset og intimt med unik atmosfære og personlig service.» I siste halvår av 2021 har Mølla Hotell gjennomgått en totalrenovering fra topp til bunn, og gjenoppstår som Aksjemøllen.

Hotellet fremhever bygningens unike historie, og fargene, stemningen og uniformene gjenspeiler perioden tidlig på 1900-tallet, da mølleaktiviteten i Lillehammer var høy og vesentlig i å bidra til at Lillehammer vokste som by.

Kart: Google Maps