Påmelding 2019

 
PÅMELDINGSFRISTEN ER 1 NOVEMBER 2018

Bekreftelser
Du får en automatisk bekreftelse på e-post etter registreringen med bekreftelse på hotellreservasjon og kursønsker. Denne eposten går til deltaker og til firmakontaktperson oppgitt i påmeldingskjemaet. Endelig bekreftelse på kurs får du fra Anne Line i løpet av november/desember og først til mølla prinsippet gjelder fremdeles.

Gruppepåmelding
Dersom du ønsker å melde på flere deltakere (gruppe / firma), gjør følgende: Etter at du har registrert og bekreftet person nr. 1 får du på følgende melding; "Legg til flere deltakere", klikk på denne og gjenta prosessen med person nr. 2 etc. Husk å legge inn den enkelte deltakers e-post adresse for oppfølging på messe.  Kontaktpersoner som registrerer flere personer i en gruppe / firma vil få tilsendt en liste med navn på alle deltakerne fra eget firma ved å be om dette på epost til: lasesmed@gyro.no
 
Påmelding og hotell til LEDSAGER
Dersom du skal melde på en ledsager som kommer senere enn deg slik at du kun har behov for dobbeltrom f.eks. fra fredag til søndag, ber vi deg vennligst skrive en kommentar om dette i hotell-kommentarfeltet når du bestiller hotellrom. Dette vil så bli korrigert/endret av Gyro Conference og du vil få tilsendt en egen bekreftelse på e-post.

VIKTIG INFORMASJON
Spørsmål i forbindelse med
1. Kurs
2. Låsesmedtreff
3. Ledsagerprogram
Kontakt Anne Line på tlf: 91 80 72 79 eller e-post post@nl-lasesmed.no

Spørsmål vedrørende 
1. Din registrering
2. Hotell booking
2. Måltider
Kontakt Gyro Conference på tlf: 61 28 73 20, eller e-post: lasesmed@gyro.no

Ekstra bestilling av utstyr til messe: 
Kontakt Lillehammer Hotel v/Hanne Øvrebø
Tlf: 61 28 60 09 eller e-post: hanne.ovrebo@scandichotels.com

For utstillere: 
Kontakt Reklameconsult på tlf: 31 28 08 10, eller e-post: rc@rc-as.no

Dersom du skulle ønske å endre påmeldingen etter at du har fått den foreløpige bekreftelsen på din registrering, send en e-post til lasesmed@gyro.no og forklar hvilke endringer du ønsker å gjøre.
 

Tilbake
Powered by Netovo AS