Velg mellom disse hotellene

 

SCANDIC LILLEHAMMER HOTEL

Om hotellet 1: 
Hotellet har 303 rom, svømmebasseng og trimrom.

* 600 m fra gågaten i Lillehammer
* 450 m fra Maihaugen Museum og Lillehammer Olympiapark
* 900 m fra togstasjonen i Lillehammer
* 134 km fra Oslo Flyplass Gardermoen
* 176 km fra Oslo
* 357 km fra Trondheim

* 15 km fra Hafjell


Toget tar ca 1 time og 40 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Lillehammer stasjon. For togtider og bestilling av togbilletter, besøk NSB sine nettsider www.nsb.no


Veibeskrivelse: Følg E6 til Lillehammer, ta av ved Strandtorget. Følg skiltene til Maihaugen. Ved ankomst Maihaugen, kjør rett frem og ta 2. veg til høyre. Hotellet ligger 100 m opp i bakken på venstre side. Det er skiltet til "Lillehammer Hotel".

Adresse: Turisthotellvegen 6, 2615 LillehammerBIRKEBEINEREN HOTEL & APARTMENTS
Birkebeineren Hotel & Apartments ligger i rolige omgivelser i Lillehammer Olympiapark, kun få minutters gange fra kongresshotellet Lillehammer Hotel, og med gangavstand til sentrum. Alle rom har TV/telefon, samt bad med dusj/wc.
De luxe-rommene, som er dobbelt så store som de ordinære dobbeltrommene, har i tillegg til dobbeltseng, en egen salonggruppe (der sofaen kan gjøres om til en dobbel sovesofa), kjøleskap og vannkoker.

Adresse: Birkebeinerveien 24
 
 
 
 
SCANDIC VICTORIA LILLEHAMMER
Scandic Victoria er et hjemmekoselig hotell som er bygget i 1872 og liigger sentralt plassert i Lillehammer sentrum rett ved gågaten og lilletorget. Hotellet tilbyr gratis parkering, treningsrom og WiFi.

Adresse: Storgata 84 b
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tilbake
Powered by Netovo AS